Termeni si conditii

Termenii si conditiile urmatoare se aplica tuturor comenzilor plasate de client (denumit in continuare “dumneavoastra”) catre societatea SC Orient Maya SRL, J40/4255/2013, RO30065320, denumita in continuare “noi” sau “noastra” pe site-ul boemurban.ro.

Prin utilizarea boemurban.ro ṣi/sau prin plasarea unei comenzi, va obligati sa respectati termenii si conditiile specificate mai jos ("Termenii"). Inainte de plasarea unei comenzi, va rugam sa va asigurati ca ati citit si inteles Termenii.

Doar persoanele cu varsta de cel putin 18 ani care nu se afla sub tutela si care au o adresa de domiciliu sau alta adresa in Romania, pot plasa o comanda.

Includerea oricaror produse sau servicii pe boemurban.ro la un moment dat nu implica sau garanteaza faptul ca aceste produse sau servicii vor fi disponibile in orice moment. Ne rezervam dreptul de a inceta in orice moment comercializarea unui produs.

Ne rezervam dreptul de a modifica periodic aceşti Termeni fara a va notifica in prealabil. Comenzii dumneavoastra i se vor aplica Termenii specificati pe boemurban.ro la momentul plasarii comenzii si implica obligatia dvs. de plata a respectivei comenzi.

Comanda

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre noi, prin email, in functie de stocul de marfa mentionat ca fiind disponibil de catre furnizorii nostri la momentul plasarii comenzii. Societatea noastra nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru niciun fel de prejudicii cauzate dumneavoastra ca urmare a neonorarii comenzilor, din motive ce exced vointei noastre.

Cumparatorul poate efectua comenzi prin adaugarea produsului/lor in cosul de cumparaturi, urmand apoi pasii in care va selecta modalitatea de plata si va introduce detaliile de contact si de livrare. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii nu atrage dupa sine inregistratrarea unei comenzi si implicit nici rezervarea automata a produsului.

Dupa finalizare, detaliile comenzii se pot verifica in cadrul mesajului de confirmare.

Conditiile incheierii si executarii contractelor la distanta intre noi si dumneavoastra – clienti persoane fizice sunt reglementate prin Ordonanţa de Urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Daca efectuati comanda/achizitia in calitate de persoana juridica, persoana fizica autorizata sau intreprindere individuala/familiala, nu se vor aplica prevederile Ordonanţei de Urgenţă nr. 34/2014, ci normele de drept comun din Codul Civil.

Preturile si taxele de livrare

Preturile sunt cele afisate pe boemurban.ro, in momentul in care noi primim comanda de la dumneavoastra (cu exceptia situatiei in care apare o eroare) si includ taxa pe valoarea adaugata prevazuta de lege, dar nu includ taxa de livrare.

Toate preturile afisate sunt preturi in Lei (LEI). Preturile bunurilor afisate si comandate prin intermediul platformei boemurban.ro pot diferi de preturile din magazin. Vom putea solicita plata, pentru suma totala, chiar din momentul confirmarii comenzii.

Taxa de livrare pentru fiecare comanda va fi aceeasi, indiferent de marimea sau greutatea comenzii dumneavoastră. Taxa standard de livrare este de 9,5 lei.

In cazul in care noi descoperim o eroare in pretul produselor pe care dumneavoastra le-ati comandat, veti fi informat cat mai curand cu putinta si vi se va oferi posibilitatea de a reconfirma comanda cu pretul corect sau de a o anula. In cazul in care noi nu va putem contacta, comanda va fi tratata ca fiind anulata. In cazul in care anulati comanda inainte de expediere, dar ati platit deja pentru produse, suma platita vă va fi restituita integral.

Culori

Depunem toate eforturile posibile pentru a afisa corect caracteristicile produselor noastre, inclusiv compozitia si culorile. Culoarea pe care o vedeti va depinde de sistemul dumneavoastra informatic, iar noi nu putem garanta faptul că PC-ul dumneavoastra va afisa corect aceste culori.

Dreptul de retragere si returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare (OUG nr.34/2014), renuntarea la cumparare (dreptul de retragere) este aplicabila doar clientilor persoane fizice si numai in cazul contractului incheiat la distanta intre dumneavoastra si noi.

Dumneavoastra aveti dreptul sa ne informati in scris – prin email sau prin formularul de retragere primit in cadrul comenzii sau prin formularul de retragere afisat pe site-ul boemurban.ro - ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului (art. 8 si art. 11 din OUG nr.34/2014).

Returnarea produselor se face NUMAI PRIN CURIER la adresa : strada Baicului nr 51 A, sector 2, Bucuresti, destinatar SC Orient Maya SRL.

Costul de transport, in cazul returnarii produselor, este gratuit in cazul in care folositi firma de curierat Fan Curier si mentionati “plata transportului la destinatar”. Nu vor fi primite retururile in care se mentioneaza “plata ramburs” sau “plata la livrare”.

NU ESTE POSIBIL RETURUL COLETULUI PERSONAL LA SEDIUL FIRMEI sau LA ADRESA DIN BAICULUI NR. 51 A, SECTOR 2, BUCURESTI.

Daca alegeti alt curier, dvs. veti suporta costul returului.

Noi va rambursam banii, in contul mentionat in formularul de retur, in cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului. Art. 13 alin 1 si 4 din OUG nr. 34/2014 stabilesc ca: “Profesionistul rambursează toate sumele pe care le-a primit drept plată din partea consumatorului, inclusiv, după caz, costurile livrării, nu mai târziu de 14 zile de la data recepţionării produselor care au făcut obiectul vânzării (in cazul contractelor de vanzare)”

Nu acceptam returnarea produselor deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si toate etichetele trebuie sa fie intacte. Va rugam sa returnati produsele in starea in care le-ati primit, insotite de bonul fiscal sau factura TVA si de formularul de retur.

In situatia in care vom constata diminuarea valorii produselor, rezultată din manipularea necorespunzatoare a acestora, ne rezervam dreptul de a va instiinta si a va solicita plata unei sume corespunzatoare diminuarii valorice suferite de produs.

Garantie si reclamatii

In cazul in care bunurile pe care le-ati achizitionat prezinta defecte, Orient Maya respecta toate reglementarile prevazute de lege privind garantia (Ordonanţa nr. 9/2016 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora).

In cazul in care aveti o reclamatie cu privire la defecte evidente privind materialul sau la cele legate de fabricatie a bunurilor pe care le-am furnizat, inclusiv cu privire la pagube suferite in timpul transportului, va rugam sa ne comunicati acest lucru.

Orice reclamatie trebuie facuta prin e-mail sau numarul de telefon specificate in sectiunea „Contacteaza-ne” a prezentului site sau prin utilizarea formularului de retur. Sesizarea trebuie sa contina descrierea defectului reclamat si o copie a facturii (sau orice alt act care sa demonstreze achizitia). Orice sesizare va fi procesata fara intarziere si clientul va fi informat despre constatarile facute.

Returnarea produselor se face NUMAI PRIN CURIER la adresa : strada Baicului nr 51 A, sector 2, Bucuresti, destinatar SC Orient Maya SRL.

Costul de transport, in cazul returnarii produselor, este gratuit in cazul in care folositi firma de curierat Fan Curier si mentionati “plata transportului la destinatar”. Nu vor fi primite retururile in care se mentioneaza “plata ramburs” sau “plata la livrare”.

Toate produsele comandate beneficiaza de garantia oferita de fiecare producator in parte. Produsele comercializate de noi nu sunt contrafacute. Va rugam sa cititi si sa respectati instructiunile afisate pe eticheta produsului!

Produsele se va restitui in ambalajul original, cu etichetele individuale nerupte, insotite de bonul fiscal sau factura TVA si de formularul de retur.

Dumneavoastra aveti dreptul, conform Ordonanţei nr. 9/2016, de a ne solicita repararea sau înlocuirea produsului neconform, intr-o perioada de timp ce nu va depăşi 15 zile de la data la care dumneavoastra ne-ati returnat produsul. Totodata, aveti dreptul de a solicita restituirea pretului.

In cazul clientilor persoanelor juridice, veti aduce la cunostinta noastra orice reclamatie referitoare la produsele ce v-au fost livrate, in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.

Neridicarea coletelor comandate sau returnari in mod repetat vor fi considerate abuz, iar compania noastra isi rezerva dreptul de a refuza viitoare comenzi de la client.

Rezilierea unor termeni

In cazul in care o parte a acestor Termeni este interzisa sau considerate fara efect de orice instanta sau organism de reglementare, ceilalti Termeni vor continua sa se aplice.

Drepturi de proprietate

Toate drepturile de proprietate intelectuala, cum ar fi marcile si drepturile de autor de pe boemurban.ro, revin companiei SC Orient Maya SRL. Orice utilizare a site-ului boemurban.ro sau a continutului sau, inclusiv copierea sau stocarea integrala sau partiala a continutului (poze, descrierea produselor, etc), in alt scop decat pentru uzul dumneavoastra personal si necomercial, este interzisa fara permisiunea scrisa Orient Maya SRL.

Transferul proprietatii bunurilor

Proprietatea asupra bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

Raspunderea noastra

Nimic din acesti Termeni nu va exclude sau limita raspunderea Orient Maya cu privire la orice aspect pentru care ar fi ilegal sa ne limitam sau sa ne excludem raspunderea.

Raspunderea noastra maxima fata de dumneavoastra pentru orice pierdere sau paguba care se produce in legatura cu comanda dumneavoastra pe boemurban.ro va fi limitata la pretul total al comenzii dumneavoastra.

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Termenii si Conditiile sunt guvernate si interpretate in conformitate cu legislatia din Romania si orice litigii vor fi solutionate exclusiv de instantele romane.

Informaţii despre companie

SC ORIENT MAYA SRL, J40/4255/2012, RO30065320

Sediul social: Bulevardul Decebal nr 5, bl s12b, parter, S3, Bucuresti