Livrare si retur

Livrarea este gratuita pentru comenzi de peste 299 de lei, iar pentru comenzi mai mici taxa de livrare este de 15.90 lei.

Livrarea prin curier se efectueaza in termen de 1-2 zile lucratoare pentru produsele livrate din stoc.

Imediat dupa plasarea comenzii, veti primi un e-mail de confirmare.

In cazul in care comanda dumneavoastra nu ajunge pana la data estimata, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact de pe site sau telefonic.

In acest moment nu livram comenzi in afara Romaniei. 

Retur

Aveti dreptul sa returnati produsele, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, in termen de 15 zile calendaristice de la primirea acestora.

Completeaza formularul de retur, impacheteaza produsul returnat si impreuna cu formularul si originalul sau copia bonului fiscal (sau facturii), trimite-l la adresa SC Orient Maya SRL, Strada Baicului nr 51 A, Bucuresti.

Atentie: NU ESTE POSIBIL RETURUL COLETULUI PERSONAL LA SEDIUL FIRMEI, ACESTA TREBUIE LIVRAT PRIN CURIER SAU POSTA LA ADRESA DE MAI SUS. Banii iti vor fi rambursati in cel mult 14 zile calendaristice din momentul in care returul ajunge la noi.

Costul de transport in cazul returnarii produselor este gratuit doar in cazul comenzilor de peste 100 de lei, cand veti folosi firma de curierat Fan Curier (in momentul trimiterii coletului specificati la curier “plata la destinatar”).

Completati cu atentie formularul de retur, iar apoi atasati-l pachetului cu produsele pe care vreti sa le returnati. Un document nou se poate descarca de pe pagina noastra (format .PDF): https://www.boemurban.ro/pdf/formular_retur.pdf. De asemenea, puteti scrie propria declaratie de retragere din contract, sau ne puteti trimite orice alta declaratie neechivoca prin e-mail.

Nu uitati:

· Sa atasati originalul sau copia dovezii de cumparare (bonul fiscal sau factura TVA).

· Sa specificati contul bancar pentru a putea sa vi se returneze banii.

· Nu putem primi pachete "cu plata la livare,” neavand posibilitatea sa primim astfel de pachete.

. Avand in vedere siguranta coletului si timpul de livrare al acestuia, sugeram sa trimiteti produsele printr-o firma de curierat sau folosind optiunea "Confirmare de trimitere" / "Colet recomandat".

Prevederile specificate aici nu limiteaza nici un drept aplicabil prevazut de lege. SC Orient Maya SRL garanteaza o rambursare integrala cu conditia ca toate articolele sa fie returnate in aceeasi stare in care erau la primire. Acest lucru inseamna ca articolele nu trebuie sa fi fost deteriorate, murdarite, spalate, modificate sau purtate (cu exceptia probarii lor) si ca orice etichete ale articolului sau coletului trebuie sa fie intacte.

Formularul de retur este un model si nu este obligatoriu.