Regulamentul concursului “Cu ce te imbraci de 1 Mai?”

Perioada desfasurarii concursului:

18 Aprilie ora 12.00 – 24 Aprilie ora 12:00, 2018

■ Organizatorul concursului „Cu ce te imbraci de 1 Mai?”

Organizatorul concursului este  www.boemurban.ro , reprezentata prin firma,

  • SC ORIENT MAYA SRL
  • Cod unic de inregistrare: RO30065320
  • Numar registrul comertului: J40/4255/2012
  • IBAN: RO59CECEB00130RON4195781
  • Banca: CEC SMB
  • Sediul social: Blvd. Decebal 5, BL. S12B, PARTER, 030962

numita in cele ce urmeaza “organizatorul”.

 ■ Durata si modul de participare

In perioada 18 Aprilie ora 12.00 – 24 Aprilie ora 12:00 2018, www.boemurban.ro organizeaza pe pagina oficiala de Facebook concursul ”Cu ce te imbraci de 1 Mai?”. Cei care lasa un comentariu sub forma  de text si/sau de link de pe www.boemurban.ro, categoria Festival Ready, in cadrul  acestei postari de pe Facebook si  tag cu doua  prietene,  intra in tragere la sorti pentru un voucher de 300 ron cu care poate achizitiona produse din categoria Festival Ready de pe www.boemurban.ro

■ Dreptul de participare

Pot participa la concursul  “Cu ce te imbraci de 1 Mai?” toate persoanele care detin un cont de Facebook, indiferent daca sunt clienti Boem Urban sau nu.

■ Desemnarea castigatorilor

Toti cei care au raspuns la intrebarea “Cu ce te imbraci de 1 Mai?” de pe boemurban.ro (link) categoria Festival Ready  si numesc doua prietene intra in tragerea la sorti pentru castigarea voucherului de 300 ron.

Castigatorul va fi desemnat pe data de 24 aprilie 2018 prin www.random.org

Se va alege un castigator si 3 rezerve. Confirmarea castigatorilor se va face pana pe data de 25 aprilie 2018 inclusiv. Daca un castigator nu isi confirma identitatea prin email sau mesaj privat pe Facebook, organizatorul campaniei va desemna castigator o rezerva.

Castigatorul va fi anuntat si felicitat atat pe pagina de Facebook Boem Urban pana pe data de 25 aprilie 2018.

■ Acordarea premiilor

Voucherul de 300 ron va  fi acordat sub forma de cod si va fi transmis individual, prin email privat catre castigator, pana pe data de 25 aprilie 2018, inclusiv.

■ Responsabilitatea

S.C Orient Maya S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea în cazul oricarei situatii create ca urmare a participarii la concursul desfasurat pe reteaua de socializare Facebook. De asemenea, S.C Orient Maya S.R.L  , nu isi asuma responsabilitatea pentru orice poate determina imposibilitatea participarii clientilor Boem Urban sau a bunei desfasurari a activitatilor descrise in prezentul regulament, ca urmare a unor restrictii de natura tehnica sau de orice alt gen.

■ Conditiile de acordare a premiilor

Vor intra in concurs doar cei care au participat la campanie, semnalizand sub forma de text sau link de pe boemurban.ro, categoria Festival Ready piesa/tinuta vestimentara preferata si vor numi doua prietene.  Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului, sau de a intrerupe oricand desfasurarea concursului, fara drept de compensare si fara obligatie de preaviz.

■ Modalitatea de utilizare a voucherului

Voucherul 300 ron pentru pentru cumparaturi de pe boemurban.ro.ro, trebuie folosit astfel:

Data limita de utilizare a voucherului este – 25 Mai 2018

Voucherul poate fi folosit o singura data

Voucherul  nu se cumuleaza cu alte reduceri si vouchere cadou

Voucherul poate fi folosit exclusiv pentru achizitionarea de produse de pe boemurban.ro, categoria Festival Ready

■ Reclamatiile

Orice reclamatie legata de desfasurarea concursului se va face în scris, în termen de 5 zile de la data la care s-a produs evenimentul reclamat. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.

Reclamatiile se vor transmite electronic pe adresa de email contact@boemurban.ro

■ Publicarea regulamentului

Acest regulament poate fi solicitat în scris la magazinul nostru, din Bulevardul Decebal 5. Bloc.S12B, Sect.3 Bucuresti si poate fi citit gratuit pe blog.boemurban.ro .

Pagina concursului o gasesti aici.